Vytvořte si vlastní galerii

Zde můžete vložit svoje fotky a tím vytvořit novou galerii.
Do jedné galerie můžete postupně nasoukat 70 fotek.
Po zadání názvu galerie a jména autora (tj. vaše ctěné jméno nebo přezdívka), což jsou poviné údaje, můžete vložit až 10 fotek na jednou. Předem upozorňuji, že toto rozhraní umožňuje odeslat maximálně 2Mb dat na jedno odeslání. Pro vás to znamená to, že je vhodné vaše fotky nejprve zmenšit na velikost 500x375 bodů. Pokud to uděláte, jedna fotka bude mít datovou velikost do 100kb a odeslání deseti kousků najednou nebude problém. Pokud to neuděláte a budete se snažit odeslat fotku ve formátu v jakym jste ji stáhli z foťáku, je možné, že neodešlete ani jednu, protože kvalitní foťák dělá fotky datově větší než 2Mb.
Na to, kolik máte již uloženo fotek budete upozorňováni. Po dosažení čísla 70 již žádná fotka nepůjde přidat. (považuju to za tak důležité, že bylo nutné to zopakovat ještě jednou. Ať žije červený trpaslík :-)))
Fotografie MUSÍ být ve formátu JPG!
Heslo si zvolíte sami a může být tvořeno jedním až dvaceti znaky, libovolnou kombinací čísel a písmen. Tuto kombinaci doporučuji! A nejlépe písmena s diakritikou. Prosím nepoužívejte speciální znaky, vyhnete se tím neuznání či poškození hesla. To je určeno k pozdějšímu přidávání fotek do maximálního počtu. Heslo musí být zadáno vždy! Poprvé pro vytvoření, poté pro kontrolu.
Všechny údaje musí být zadány! Tedy až na popis. Ten může být prázdný. Název, autora i popis můžete kdykoliv změnit. Heslo měnit nelze! Pokud by to byl problém, napište mi mejl a já to pořeším.
Pokud máte fotky umístěny i na jiných serverech, můžete na ně přidat odkaz. To je ale povoleno pouze v políčku popisu! Odkaz zadejte ve formátu [w]http://www.neco.nekde[/w]. Odkaz se zobrazí takto: [odkaz].
 
 
[Zpět]

K editaci této galerie musíte znát její heslo